Contacteer ons

Algemeen

Déze betaalbare shampoo zorgt ervoor dat je haar écht sneller groeit

Gepubliceerd

op

Droom je al tijden van lange(re) lokken of heb je juist spijt dat je voor een kort kapsel bent gegaan? Het kan lang duren voor je haar weer lang is, maar je kunt je haar een beetje helpen. Er is namelijk een budget shampoo die je haar sneller zou laten groeien.

De Amerikaanse haarstylist Takisha Sturdivant-Drew heeft maar één antwoord als het gaat om het geheim voor lange lokken: De OGX Thick & Full Biotin & Collagen Shampoo.

Volume
Dit haarproduct is ook in Nederland verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en zou ervoor zorgen dat je haar dikker en voller lijkt. “De biotine and collageen in de shampoo zorgen voor meer volume bij fijn haar en zorgt er ook voor dat je haar mooi glanst. Maar het belangrijkste is: alle ingrediënten zorgen ervoor dat beschadigd haar weer tot leven komt en weer gaat groeien”, vertelt de styliste aan de Amerikaanse Marie-Claire. “Ik raad dit product altijd aan bij mensen die zoeken naar een shampoo die hun haar sterker maakt. Extra pluspunten zijn dat de shampoo sulfaatvrij is en het haar minder snel uitdroogt dan andere haarproducten.”

Budgettip
Ook fijn: dit product is lang niet zo duur als de prijzige shampoo’s bij de kapper. Voor nog geen €11 kun je al beginnen aan de metamorfose van je haar. Het proberen waard, toch?

Bron: Marieclaire.com, Libelle Beeld: iStock.

Lees verder

Algemeen

Bewakingscamera: man valt vrouw aan en leert een lesje die hij niet snel zal vergeten

Gepubliceerd

op

Door

Zomaar ongegeneerd een andere persoon vastgrijpen, ongeacht het geslacht, is walgelijk.

Wat is nu zo moeilijk om dat te begrijpen? Het is niet jouw lichaam, en je hebt het recht niet om jezelf op te dringen aan iemand.

Het is vanzelfsprekend dat er een gigantische mentaliteitswijziging moet gebeuren bij veel mensen, en we zullen deze maatschappelijke problemen niet met geweld kunnen oplossen. Maar ik kan wel begrijpen waarom een vrouw heftig zou reageren als ze wordt vastgepakt door iemand, zoals in het voorbeeld hieronder.

Op de bewakingsbeelden zien we twee mensen in een lift stappen. Eerst bekijkt de man gewoon de vrouw. Dan pakt hij haar vast langs achter.

Eerst probeert de vrouw de aanvaller discreet weg te duwen. Maar de man blijft haar lastig vallen, en wanneer hij zijn hand op haar schouder legt, zijn zijn bedoelingen duidelijk.

De bewakingsbeelden komen uit China, en het incident vond plaats in 2016, meldt The Daily Mail.

Hoewel, bepaalde mensen beweren dat de video in scène gezet is. Volgens de site Mashable, hebben Chinese media de vrouw geïdentificeerd als tv-persoonlijkheid en actrice, Du Qiao. Du Qiao heeft daarnaast bevestigd dat het effectief zij was in de video, maar beklemtoont dat ze wilt dat iedereen ziet wat er gebeurde.

“Ik stond daar gewoon in de lift, maar zijn acties dwongen me om te reageren,” zegt Du Qiao aan het Chinese mediakanaal Tencent.

Bekijk het moment wanneer de vrouw haar geduld verliest met deze griezel – zie het resultaat hieronder:

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

4 kerels zien dronken meisje met man, ze beseffen onmiddellijk dat er iets heel erg fout is

Gepubliceerd

op

Door

Opnieuw en opnieuw worden onschuldige mensen het slachtoffer van aanvallen, en het is niet ongewoon dat mensen er gewoon op staan toekijken.

Zelfs wanneer ze in de positie zijn om te helpen, zijn er maar weinigen die durven tussenbeide komen.

Ik weet niet of ze bang zijn om zichzelf te kwetsen, of misschien niet willen tussenkomen bij andermans problemen, of er simpelweg niet om geven.

In elk geval zouden we beter allemaal wat meer inspanningen leveren om elkaar te helpen, zeker wanneer we iemand in een gevaarlijke situatie zien.

Toen Arnaud Nimenya, Carsyn Wright, James Hielema en Starlyn Rives-Perez op een avond aan het skateboarden waren, zagen ze hoe een man langs de stoep een 15-jarig meisje aan het meesleuren was.

De man was gekleed als een nette en slimme man, maar het meisje was in extreem slechte toestand en erg dronken.

Ze vermoedden dat er iets niet juist was, en besloten om verder te gaan en de situatie te checken.

De man verzekerde de vier jongens ervan dat alles ok was, en dat ze onderweg waren naar de vader van het meisje.

De jongens lieten de man en het meisje verder lopen.

Maar er was nog steeds iets wat niet juist voelde, en enkele minuutjes later besloten ze om opnieuw naar het meisje te zoeken.

Toen ze hen opnieuw vonden, zagen ze het ergste scenario die ze hen konden inbeelden.

De man was het meisje aan het aanranden, meldt CBS.

Op het eerste zicht waren de jongens verstijfd van wat ze zagen, maar van zodra ze de shock beseft hadden besloten ze om in te grijpen.

De man probeerde te vluchten toen hij besefte dat hij gevonden was. Maar de vier jongens zouden dat niet laten gebeuren.

Terwijl een van hen voor het meisje zorgde, snelden de drie de man achterna.

Er ontstond een gevecht en de man kon een skateboard bemachtigen van een van de jongens en begon hen aan te vallen.

Ondanks de klappen, konden ze de man vasthouden tot de politie arriveerde.

De man werd opgepakt en beschuldigd van aanranding.

Toen de politie op de hoogte werd gebracht van wat Arnaud, Carsyn, James en Starlyn gedaan hadden, wilden ze hen bedanken voor hun heldhaftige tussenkomst.

Hoewel, toen de politie de jongens probeerde te contacteren, wilden ze niet antwoorden. Ze waren bang dat ze in de problemen zouden komen omdat ze met de man hadden gevochten.

Gelukkig kon de politie hen toch bereiken, en ze kregen een erkenning tijdens het Gala van de Politie Awards in Calgary, Canada.

Dankzij deze moedige jongens kon het meisje spoedig herstellen en stelt ze het momenteel goed.

Ze zijn echte voorbeelden voor hoe we allen zouden moeten reageren, zelfs als we bang zijn.

Deel dit artikel met al je vrienden op Facebook als je ook vindt dat Arnaud, Carsyn, James en Starlyn echte helden zijn!

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

n dit dorp riskeren ouders een gevangenisstraf – als hun kinderen andere kinderen pesten

Gepubliceerd

op

Door

Het stadje Tonawanda, in New York, heeft onlangs een nieuwe wet goedgekeurd waarin ouders een boete kunnen krijgen, en in het ergste geval een gevangenisstraf riskeren indien hun kinderen andere kinderen pesten.

Nu wordt het debat heftig: is dit een goed idee, of gaat dit een stapje te ver?

Ouders kunnen een boete van 250 dollar riskeren of 15 dagen gevangenisstraf als hun kinderen 2 keer in een maand de wet overtreden. De wet omvat regels zoals het negeren van de avondklok en pesten.

Groot probleem met pestkoppen

De wet ging van kracht nadat een moeder hard had gevochten om een oplossing te vinden voor het extreme pestgedrag in een van de scholen.

“We hopen dat we deze wet nooit moeten gebruiken, maar in extreme gevallen is het nodig,” zegt Greg Woytila, directeur van de North Tonawandas schoolgemeenschap aan ABC News.

“Maar we moeten beter ons best doen en we proberen dat constant.”

Ouders moeten hun bijdrage leveren

Het doel van de wet is om ouders aan te moedigen om meer aandacht te schenken aan het gedrag van hun kinderen. Nu kunnen ze verantwoordelijk worden gehouden als hun kinderen anderen pesten.

“In de realiteit, waar we naar op zoek zijn is om ouders aan te moedigen om te werken aan dit gedrag en een oplossing te vinden,” zegt procureur Luke Brown aan ABC News.

Maar zoals je je wellicht kunt voorstellen, heeft deze wet gemengde gevoelens teweeggebracht bij de bewoners.

Wat vind jij hier van? Is dit een goede wet die over heel het land zou moeten worden ingevoerd, of is het tijdsverspilling? Vergeet niet om je mening te delen in de comments!

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Trending