Contacteer ons

Algemeen

Hennie (76) werd geweigerd bij winkel-wc: ‘Eenmaal buiten was het te laat’

Gepubliceerd

op

De 76-jarige Hennie heeft een nare bijsmaak overgehouden aan oudejaarsdag. De vrouw was aan het winkelen in Enschede, toen ze plotseling last kreeg van haar darmen. Toen ze het personeel van een Primera-winkel smeekte of ze even naar de toilet kon, werd haar de toegang geweigerd.

Tot haar grote schaamte deed ze het daarna midden op straat in haar broek. Tegenover het AD doet de vrouw haar verhaal.

Darmkanker
Hennie vertelt hoe ze op oudejaarsdag de Primera binnenliep voor een sanitaire noodstop. “Ik heb darmkanker gehad en geen endeldarm meer. Dan moet je soms a la minute naar de wc. Omdat ik vaak in de Primera kom, ging ik snel die winkel in.”

Geweigerd
De baliemedewerker weigerde echter haar verzoek, ondanks haar schrijnende uitleg. “Ze zeiden: ‘We mogen dit niet doen. En: ‘Ga maar naar het restaurant iets verderop’. Ik zei nog: als ik dat maar haal. Eenmaal buiten was het al te laat….”

‘Verschrikkelijk rot’
De 76-jarige vrouw had zich bevuild, midden op straat. “Een behoorlijke nederlaag, ik voelde me verschrikkelijk rot. En nog altijd. Het voelt alsof je als kind niet naar het toilet mag van de juffrouw. En het vervolgens in de  broek doet.”

Reactie Primera
Primera Roombeek-eigenaar Remco Pol laat weten dat hij die dag niet anders kon. “Achter in ons magazijn hebben we het hele bankgebeuren, met kluizen en dergelijke. Daar laten we geen vreemden toe. Of niet iemand even mee kon lopen? Oudejaarsdag is de drukste dag van het jaar voor ons, ik kan dan niemand missen.”

Beetje begrip
Hennie hoopt dat haar verhaal andere winkeliers wakker schudt. “Er zijn genoeg mensen  die het – net als ik – door darmproblemen soms geen 3 minuten op kunnen houden. Ik begrijp voor de volle honderd procent het bij Primera geen openbaar toilet is. Maar je hoopt in zo’n situatie wel op wat begrip. Enschede kan dat wat betreft een voorbeeld nemen aan Hengelo.”

Bron: AD, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending