Contacteer ons

Algemeen

Vader viert verjaardag met zes dochters – bekijk de hilarische reactie van een van zijn baby’s

Gepubliceerd

op

Als ouder van zes dochters waaronder een vijfling, is het leven waarschijnlijk vrij chaotisch.

Ik ben moeder van twee kinderen, en zelfs dat zorgt al voor genoeg chaos in ons huishouden. Eens iets organiseren voor enkel de volwassenen, zoals een verjaardag, is het soms zelfs niet waard. Ik kan me het zelfs niet voorstellen om een verjaardag te vieren met zoveel kinderen in huis.

In de video hieronder zal je zien hoe de baby’s braaf blijven in het bijzijn van hun jarige papa. Ze wensen hem een gelukkige verjaardag.

Maar net wanneer je denkt dat alles goed verloopt, komt een van de baby’s met een hilarische reactie. De video ging intussen viraal.

YouTube

Wanneer een kind zo jong is als deze vijfling, dan is elke cake met kaarsen interessant, of het nu voor jou is of iemand anders.

De gezichten van deze baby’s wanneer moeder de cake naar vader brengt, is zo schattig.

De oudste zus weet duidelijk wat er aan de hand is, en zingt vrolijk mee met haar mama.

Nadat de moeder en oudste zus het liedje “Happy Birthday” hadden gezongen, keken de meisjes vol spanning toe hoe papa de kaarsen een voor een uitblies.

YouTube

De papa neemt de cake dichterbij, en steekt de kaarsjes aan zodat hij de kaarsen kan uitblazen, maar hij heeft geen idee wat er staat te gebeuren.

Wat ben ik blij dat de moeder dit heeft vastgelegd, het is te mooi voor woorden.

YouTube

Bekijk de hysterische reactie van de baby in de video hieronder. Je kan niet stoppen met lachen. 

Deel dit aub met iedereen die je kent, vooral ouders. Ik heb dit filmpje keer op keer bekeken en de verschillende reacties op hun gezicht zien is zo schattig!

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending