Contacteer ons

Algemeen

Bakker Bart medewerkers missen vaste klant Hans (56) – na zoektocht doen zij schokkende ontdekking

Gepubliceerd

op

Acht jaar lang was Hans (56) vaste klant bij de Bakkert Bart in Middelburg. Iedere dag kwam hij ’s ochtends langs voor een ontbijtje, las hij de krant en maakte een puzzel. Tot hij begin dit jaar ineens niet meer kwam opdagen.

Het personeel vond het vreemd en begon zich langzaamaan zorgen te maken.

Ruim acht jaar lang kwam Hans dus iedere dag iets eten. Tot oudjaarsdag 2018. De jaarwisseling zou hij vieren bij familie in België, maar hij had het personeel verzekerd snel weer terug te zijn.

Plots kwam hij niet meer opdagen

Alain Desmedt, eigenaar van de Bakker Bart, doet bij RTL Nieuws zijn verhaal:

“Hij zou voor de jaarwisseling bij zijn broer en zus in België op bezoek gaan. Daarvoor werd hij opgehaald. Tegen ons zei hij dat hij 3 januari wel weer terug was. Toen wij hem op 5 januari nog steeds niet hadden gezien, begon het bij ons te knagen. We wisten een beetje waar hij woonde. Ik ben langs zijn huis geweest. Alles was donker. Zijn auto stond er wel, maar dat was niet gek omdat hij was opgehaald door familie.”

Alain maakte zich steeds meer zorgen en toen er op zondag een klant in de winkel was met het nummer van Hans, greep hij zijn kans. De telefoon ging echter meteen naar de voicemail.

Levenloos aangetroffen in de slaapkamer

De zorgzame eigenaar besloot om samen met de buren van Hans nogmaals actie te ondernemen. Na wederom een kleine inspectie van het donker aandoende huis, besloten ze de politie te bellen.

Die waren snel ter plaatse en forceerde een raam. In de slaapkamer werd Hans dood aangetroffen…

Wat de precieze toedracht is van zijn overlijden, is momenteel nog niet bekend. Het heeft er alle schijn van dat er in de nacht van 1 of 2 januari iets is gebeurd waardoor Hans naast het bed is terechtgekomen.

Lief facebookbericht van eigenaar Bakker Bart

Desmedt plaatste afgelopen dinsdag een ontzettend oprecht en lief berichtje over Hans op de facebookpagina van de bakkersvestiging.

“Wat er ook gebeurt mag zijn, we zullen je missen. Rust zacht Hans,” zo schrijft hij.

Na ons eerder triestige bericht over Hans, wil ik in overleg met zijn familie via deze weg, iedereen die Hans heeft…

Geplaatst door Bakkerbart Middelburg op Woensdag 16 januari 2019

Op Facebook regent het positieve reacties op de warme houding van Alain. Mensen zijn oprecht blij en wellicht een tikkeltje verrast dat een dergelijke binding met klanten (nog) bestaat.

Voor Alain is het echter de normaalste zaak van de wereld. Zaterdag gaat hij, samen met het team van de winkel naar de begrafenis. Zelfs oud-medewerkers gaan. “Ik hoop dat hij zo toch een beetje het eerbetoon krijgt dat hij verdient,” sluit hij af.

Ongelooflijk treurig en hartverwarmend tegelijk! Hans moet een speciaal persoon geweest zijn, en Alain is het evenzeer.

Deel dit artikel met al je vrienden om eer te bewijzen aan zowel Hans als Alain!

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending