Contacteer ons

Algemeen

Koppel opent huwelijkscadeau 9 jaar later, ontdekken twee briefjes en beseffen hun grote vergissing

Gepubliceerd

op

Wanneer je denkt aan huwelijkscadeautjes denk je meestal aan spullen voor in huis: bestek, borden, potten en pannen, een koffiemachine, enzovoort. En goed, we appreciëren deze geschenken wel, maar echt memorabel zijn ze niet.

De geschenken die je het meeste bijblijven zijn vaak de persoonlijke dingen. Of in het geval van dit koppel: iets ongewoons.

Toen Kathy en Brandon Gunn uit het Amerikaanse Michigan hun kinderen in bed hadden gestopt, genoten ze van een heerlijk glaasje wijn buiten, en haalden ze de herinneringen boven aan hun huwelijksdag. Zo’n 9 jaar geleden.

PHOTO:Kathy and Brandon Gunn of Northville, Michigan waited 9 years to open a present that was given to them on their wedding day, September 1, 2007. The envelope attached to the white box read, Do Not Open Until 1st Disagreement.

Van het een kwam het ander, en ze herinnerden zich dat ze nog een geschenk hadden liggen met een interessant briefje erbij. Een geschenk die ze nooit hadden geopend.

“We babbelden over hoe enthousiast we waren om naar een huwelijk van vrienden te gaan binnenkort, en wat we hen zouden geven als geschenk,” vertelde Kathy op sociale media.

“Dus dacht ik terug aan onze eigen huwelijksdag (9 jaar geleden) en probeerde ik de geschenken herinneren die me het meest waren bijgebleven. Het grappigste van al? Het geschenk dat het meest van al betekende, lag in de kast, ongeopend.”

Doos nooit geopend

Ze vertelt verder: “Op onze huwelijksdag kregen mijn echtgenoot Brandon en ik een geschenk van onze groottante Alison. Op de witte doos lag een kaartje waarop stond, “Niet openen tot je eerste ruzie”.

“Nu, natuurlijk hadden we wel al eens een meningsverschil gehad, of een ruzie, dat is normaal in 9 jaar. Er waren zelfs enkele momenten waarop we dachten om ermee te kappen, maar nooit hebben we de doos geopend.”

“ik denk echt dat we beiden de doos niet wilden openmaken, want het zou symbool staan voor een mislukking.”

Maar toch besloten ze om die nacht de doos toch te openen, en wat ze binnenin vonden schokte hen.

Binnenin zat cash geld ter waarde van 200 dollar en twee briefjes gericht aan Kathy en Brandon.

Op dat van Kathy stond: “Ga pizza halen, of ga iets lekkers eten. Liefs, tante Alison.”

En op dat van Brandon stond: “Brandon, ga bloemen halen voor je vrouw en een fles wijn. Liefs, tante Alison.”

Beiden hadden ze gedacht dat de doos hen zou redden, want hun groottante en oom waren bijna een halve eeuw gehuwd met elkaar.

“En voor een stuk heeft het onze relatie gered,” geeft Kathy toe. “De doos betekende meer voor me dan dat mijn tante ooit had durven denken. Een van de beste geschenken ooit.”

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending