Contacteer ons

Algemeen

Maria, 36, verrast iedereen met haar zwangerschap – wat er in haar buik zit is niet wat velen verwachten

Gepubliceerd

op

De 36-jarige Maria Nordø Jørstad is een normale vrouw die in Denemarken woont, maar sinds ze dit voorjaar foto’s van haar zwangerschap heeft geplaatst, heeft ze meer dan 46.000 volgers erbij gekregen.

De reden? De ongewone vorm van haar buik.

Maria vertelde de Zweedse krant Expressen: “Ik ben trots op mijn buik! Ik ben ook verbaasd over hoe hij zo groot kan zijn zonder naar beneden te vallen. Het is geweldig!”

Sinds het begin van het jaar hebben duizenden mensen online de 36-jarige Maria-zwangerschap gevolgd op Instagram, vooral vanwege haar geweldige maag.

Maria is zwanger van een drieling en de ongewone vorm die ze hebben gecreëerd heeft veel mensen ertoe aangezet om op het internet te reageren.

“In het begin waren er vreemde opmerkingen, mensen die hun vrienden tagden enzovoort. Maar na verloop van tijd is de respons positiever geworden “, vertelde ze aan Expressen.

“Ik ben trots op mijn maag! Ik ben ook verbaasd over hoe het zo groot kan zijn zonder naar beneden te vallen. Het is geweldig!”

Kon niets optillen
Maria’s maag begon rond week 22 zijn vorm aan te nemen. Ondanks dat ze drie groeiende baby’s in haar buik had, bleef de rest van haar lichaam vrijwel onveranderd. Dat gezegd hebbende, ondervond ze problemen bij het optillen van dingen en kon haar twee jaar oude zoon niet oppikken.

Afgelopen week beviel ze van haar drieling. Hun namen zijn Agnes, Filip en Iben.

Het menselijk lichaam is echt ongelooflijk, of wat?

Deel dit verhaal alstublieft met anderen als ook jij je verbaast over de foto’s.

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending