Contacteer ons

Algemeen

Agent stapt af op dakloze man – dan zijn vrouwen getuige van iets wat ze nooit zullen vergeten

Gepubliceerd

op

Wat een gewone lunch moest worden voor twee vrouwen, draaide uit in iets spectaculairs.

Elizabeth McClain was een hap gaan eten met haar vriendin Patti toen ze getuige waren van iets wat ze nooit meer zullen vergeten.

Ze zagen een dakloze man zitten langs de straat met een rugzak. De man leek honger te hebben, en de vrouwen hadden medelijden.

Maar voor ze het wisten, stopte een politiewagen bij de dakloze man en een agent stapte op de dakloze man af. De twee vriendinnen konden alleen toekijken wat er daarna gebeurde.

Dit alles vond plaats in de Amerikaanse staat Tennessee. Volgens het Facebookbericht van Elizabeth waren de twee dames een hapje gaan eten toen ze een dakloze man zaten zitten langs straat.

“Stel je voor dat je dakloos bent en het enige wat je hebt is een rugzak met al je spullen. Het is 30 graden buiten, je hebt honger, je bent alleen. Je probeert de honger te verbijten. Maar het is toen dat een politieman op de dakloze man afstapte,” schreef ze.

De vrouw vroeg af wat de agent van plan was. Misschien had de dakloze iets verkeerd gedaan?

Ze beeldt zich in hoe de dakloze man zich moet gevoeld hebben. “Er gaat vanalles door je hoofd over wat je nou fout zou kunnen gedaan hebben.”

Maar toen de agent bij de dakloze man stond, gaf hij hem een lunchpakket.

“We zijn allemaal mensen”

“Dit is de kant van de politie die niemand ziet. Sociale media toont alleen de tragische dingen en verbergt de goeie dingen,” schrijft ze.

“Tussen al het leed in de wereld zijn er enkele dingen die we moeten onthouden, namelijk dat we allemaal mensen zijn.”

Het zijn verhalen zoals deze die me zoveel hoop geven voor de menselijkheid en onze toekomst!

Imagine this you are sitting on the side of the road and for whatever reason everything you own can fit in a backpack….

Geplaatst door Elizabeth McClain op Woensdag 2 januari 2019

Deel aub dit artikel om hulde te brengen aan deze barmhartige agent. Inspireer anderen! Wees niet gierig!

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending