Contacteer ons

Algemeen

Bikini-klimster vriest dood op berg

Gepubliceerd

op

Gigi Wu, beter bekend als de bikiniklimster, is overleden op een berg. De vrouw, die bekend staat om haar kiekjes in badmode op een bergtop, viel in een ravijn en vroor vervolgens dood.

Bikini-klimster vriest dood op berg

Verongelukt

De vrouw beklom een berg in het Taiwanese nationaal par Yushan. Ze gebruikte een satelliettelefoon om te melden dat ze naar beneden was gevallen. De autoriteiten startten een reddingsoperatie, maar door slechte weersomstandigheden was het moeilijk om de klimster te vinden. Uiteindelijk troffen ze de vrouw doodgevroren aan.

Val

Wu viel vermoedelijk dertig meter naar beneden, maar wist niet wat de coördinaten waren toen ze vrienden aan de telefoon om hulp vroeg. Het duurde 28 uur voor het reddingsteam om haar lichaam te bereiken. Het team sliep ondertussen maar drie uur omdat het te koud was.

D5 義西請馬至山GG第40百岳

Geplaatst door Gigi Wu op Maandag 13 april 2015

Bikini

De 36-jarige Wu was een fenomeen op social media. Ze deelde foto’s op het medium van haarzelf in bikini boven op een bergtop. De vrouw claimde dat ze honderd toppen in vier jaar had beklommen. Overigens droeg ze tijdens haar beklimmingen wel bergkleding en ging ze alleen boven op de top uit de kleren. “Op elk van de honderd bergen doe ik een bikini aan, alleen heb ik er maar 97. Soms sta ik dus met dezelfde op de foto.”

D7 走回東郡大山

Geplaatst door Gigi Wu op Dinsdag 14 april 2015

第四次上玉群,鹿山獨攀成功,順遊玉主,這次帶了Peggy上山^^

Geplaatst door Gigi Wu op Zaterdag 18 juni 2016

Bron:panorama.nl

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending