Contacteer ons

Algemeen

Depressief hondje rent elke dag weg van thuis, maar zoon van baasje besluit om hem te volgen

Gepubliceerd

op

Het verlies van een huisdier is pijnlijk. Wanneer je zoveel tijd hebt doorgebracht met je harige viervoeter en die komt te overlijden, dan is dat alsof er familie sterft.

Maar hetzelfde gebeurt wanneer een huisdier zijn baasje verliest.

De kleine hond Cesur verloor zijn baasje in januari 2017. Mehmet Ilhan, zijn baasje, was op 79-jarige leeftijd gestorven en tijdens de laatste twee jaren van zijn leven was Cesur een trouwe metgezel gebleven voor zijn zieke baasje.

Mehmet was gestorven in een ziekenhuis nabij zijn thuisstad Bursa, in Turkije. Hij leed aan een slopende ziekte, en zijn hondje werd depressief.

“Doordat mijn vader verlamd was, hadden de twee een bijzondere band,” schrijft vertelt Ali aan The Dodo. “Toen mijn vader in het ziekenhuis lag tijdens zijn laatste dagen, stopte Cesur met eten.”

Toen Mehmet zijn lichaam van het ziekenhuis naar het kerkhof werd gebracht, voor zijn begrafenis, bleef zijn hondje trouw naast zijn zijde zitten, langs de doodskist.

Cesur leidde zelfs de rouwstoet.

Tijdens de begrafenisceremonie zat Cesar als een trouwe vriend naast de kist van zijn baasje, zijn kopje de hele tijd voorover buigend.

“Niemand mocht hem aanraken tot mijn vader naar zijn graf werd gebracht en begraven werd,” vertelt Ali.

Cesur was getuige hoe de kist van zijn baasje onder de grond werd gestopt.

Na Mehmet’s dood, ging het kleine hondje Cesur bij zijn zoon Ali inwonen. Maar het is overduidelijk dat Cesur zijn baasje elke dag mist.

Na enkele weken merkte Ali op dat Cesur elke ochtend wegliep van huis.

Op een dag besloot Ali om eens te kijken waar de kleine Cesur naar toe gaat.

Hij ontdekte dat het kleine hondje elke dag naar het kerkhof liep om het graf van zijn baasje te bezoeken.

“De mensen die op het kerkhof werken vertelden dat het eerste wat hij ’s morgens doet, is het graf bezoeken van mijn overleden vader,” zegt Ali.

Niemand weet wanneer Cesur zal herstellen van zijn verdriet, maar gelukkig is hij in goede handen bij zoon Ali. Hij zorgt ervoor net als zijn vader.

“Cesar is altijd al een nobele hond geweest,” zegt Ali. “Hij blijft bij me wonen, tot ik er niet meer ben.”

Wie nog durft te zeggen dat honden geen gevoelens hebben, deel dan dit artikel met hen.

Bron:nl.newsner.com

Lees verder

Algemeen

Kopschopper Spijkenisse vertelt waarom hij Tommy in elkaar heeft geslagen:

Gepubliceerd

op

Door

Tommy uit Spijkenisse werd afgelopen vrijdag in een parkje bruut in elkaar geslagen door een grote groep minderjarige jongens. Het werd gefilmd en die beelden gaan vanaf afgelopen weekend viral. Tommy zelf bedankte gisteren iedereen voor de massale steun die hij heeft gekregen en liet weten dat “het nu goed met hem gaat”. De jongen heeft bij de mishandeling zijn neus gebroken en een oor gescheurd. Ook heeft hij diverse blauwe plekken en kneuzingen opgelopen. Er gaan verschillende verhalen rond. Dat het slachttoffer bijvoorbeeld zelf ook geen lieverdje was. Dat wordt aangetoond met deze video. Het grote verschil is natuurlijk wel dat dat één op één is e er géén kopschopper aan te pas komt.

Kopschopper

We zagen al een bizar bericht van een van de daders op Facebook verschijnen. Hij daagt mensen uit op langs zijn huis te komen. Zijn moeder probeert de andere kant van het verhaal te vertellen, waarom haar zoon dit heeft gedaan.

Sjimmie

RTL Boulevard sprak één van de daders, Sjimmie, die zijn verhaal vertelde via een mail. ‘Maandag kreeg ik te horen dat ik geschorst was van mijn school, voetbal en ontslagen was op mijn werk. Ik ben nergens meer welkom en “heel” Nederland haat me. Ik heb zeer veel spijt, maar sorry is niet altijd genoeg…’, schrijft hij in de mail. “Het begon allemaal bij een feestje, Tommy had een roddel doorverteld over me. Er ontstond een ruzie op het feestje en een week daarna was het gevecht. Ik vertelde hem dat hij komen moest, de andere jongens waren mijn vrienden en trapten de jongen ook.” Sindsdien wordt hij “met de dood bedreigd”. “Telefoonnummers, adressen; alles van mij staat op het internet. Mijn hele privéleven wordt uit elkaar gehaald. Familiebanden en vriendschappen zijn verbroken. Thuis is geen veilige plek meer.” Hiwr vertelt hij het zelf:

Lees verder

Algemeen

RTL Boulevard maakt giga-blunder, Sjimmie de kopschopper blijkt iemand anders te zijn:

Gepubliceerd

op

Door

RTL Boulevard is gisteren benaderd door iemand die zich uitgaf als Sjimmie, een verdachte in de zaak van de mishandeling. In het tv-programma werd gemeld dat de daders vrijgelaten waren en ondergedoken zouden zitten. RTL Boulevard liet zelfs een geluidsfragment horen waarin iemand vertelt hoe de ruzie ontstaan zou zijn en openlijk zijn excuus wilde aanbieden voor wat er gebeurd is. Maar wat blijkt, de jongen die je hoort is niet Sjimmie maar iemand anders!

Iemand anders

De politie Rotterdam heeft aan het programma laten weten dat dat onmogelijk is, omdat de verdachten nog allemaal ingesloten zitten. Het programma heeft een rectificatie geplaatst op de website. Dit blijkt dus een nog onbekende jongen te zijn die zich heeft voorgedaan als Sjimmie:

Lees verder

Algemeen

Ijs waait van rijdende vrachtauto door voorruit auto

Gepubliceerd

op

Door

De winter zorgt ervoor dat je je auto goed moet krabben. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor vrachtwagens. Helaas is het lastig om de bovenkant te krabben en dat kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Zo bleek dinsdag wel aan het begin van de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Daar raakte een automobilist gewond, nadat er een stuk ijs van de vrachtwagen vlak voor hem viel en door de voorruit vloog.

DE VANGRAIL

De automobilist raakte hierdoor van de weg en ramde de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de precieze staat van de man is geen mededeling gedaan. De auto is zwaar beschadigd en weggesleept.

De politie is nog op zoek naar de vrachtwagenbestuurder. De kans bestaat dat hij niks door heeft gehad en onwetend door is gereden. Desondanks is er een onderzoek naar hem ingesteld.

Bron:metronieuws.nl

Lees verder

Trending