Contacteer ons

Algemeen

Famke Louise laat met deze f0t0 weer zien dat ze zich nergens voor schaamt!

Gepubliceerd

op

Het is alweer twee jaar geleden dat heel Nederland kennis maakte met Famke Louise. Met haar nummer ‘Op me monnie’ zorgde ze voor ophef doordat het ongelooflijk veel negatieve reacties kreeg. Desondanks ging ze gewoon vrolijk door met het maken van muziek en gek genoeg bestaat er ook nog een doelgroep die dat waardeert. We zagen  al een video van Famke waar sommige fans waarschijnlijk wel door aangetrokken worden.

Famke schaamt zich niet

Inmiddels is ze uitgegroeid tot een heuse BN-er en daarbij hoort blijkbaar een foto op de cover van het magazine van Linda Meiden. Een foto waar ze bakken met kritiek op krijgt trouwens. En een paar dagen later heeft ze het bsje weer flink laten groeien kunnen we stellen:

Lees verder

Algemeen

Heb jij een van deze 7 kledingstukken in de kast? Dan ben je 100% een t0kkie!

Gepubliceerd

op

Door

Je kent het wel: je loopt over straat en er loopt iemand langs met een kledingstuk dat écht niet (meer) kan. Het liefst zou je het kledingstuk afpakken en op de brandstapel gooien, maar helaas gaat dat net een stapje te ver. Wat een veel betere oplossing zou zijn, is dat bepaalde kledingstukken gewoon verboden worden. Want over bepaalde items zijn we het bijna allemaal wel eens dat ze echt niet meer kunnen, toch?

Kledingstukken voor tokkies

We hebben een aantal kledingstukken op een rij gezet voor je. Ligt dit in je kast of hangt het aan de kapstok? Weggooien, snel! Trouwens.

1. Witte leggings

2. Afgetrapte uggs, ook als ze niet afgetrapt zijn!

3. Dingen met een tijger/panter printje

4. Heupriemen die niks doen

5. Naamkettingen, vooral die van goud

6. Nickelson vuilniszakken, en alle andere jassen met bontkraagjes

7. Eigenlijk alles van Gucci

Lees verder

Algemeen

Z0 treft Stefan zijn appartement in Amsterdam aan na verhuren via Airbnb:

Gepubliceerd

op

Door

Via Airbnb kun je lekker wat extra centjes verdienen, vooral wanneer je in Amsterdam woont. Wanneer je zelf een paar dagen weg bent laat je gewoon wat andere mensen in je huis en je hebt je vakantie terug verdient. Maar dan moet je het natuurlijk wel oké vinden dat onbekende mensen tussen jouw spullen neuzen. Dat laatste houdt een hoop mensen tegen om op deze manier een extra centje te verdienen, begrijpelijk.

Verhuren via Airbnb

Stefan had zijn appartement in Amsterdam een paar dagen aan wat toeristen verhuurd. Een vriendin kwam nadat ze weer weg waren even gecheckt hoe het erbij lag. De volgende huurders kwamen er namelijk alweer aan. Maar dat was niet best kunnen we je zeggen:

Lees verder

Trending